Tak já hodinový běh a necelých 30 klux. Zato baterka za posledních 24 hodin -13%, a to v tom byl hodinový běh s GPS. Prostě jak jde baterka pod 30%, tak to mizí před očima.
Instinct 2x - ukazatel baterie
Bruca To je dost docela. Zkus baterku naformátovat a uvidíš, pripadně reklamace.
Baterka se formátuje tak, že ji nabiješ do 100 % a pak jeste aspon hodinu a pak ji vybiješ dokud se hodinky nevypnou, klidně dej gps všechna pásma a satelity a když pustíš led diodu, tak to zvládneš rychle, ale tu bych pustil treba jen na hodku...
Když se ti to tak vybíjí jen ke konci, tak to nebude asi SW chyba nějakých IQ aplikací, baterie jak jsme psali se nevybíjí linerálně, ale i tak. Mám ted baterii 42,9 % a půjdu běhat cca 50 min, uvidím, kolik mi zbyde.
Tak včera hodinový běh s gps, jinak žádná aktivita a dnes ráno mám 33,9 %, takže o 9 % s aktivitou, včera asi 70 klux, pod 40 % mám pocit, že se to vybíjí rychleji, ale to víme, to jsme psali.
Tak to bude asi srovnatelné +-
Já včera zas nabil doplna a zrestartoval, tak zas tak za 30 dní uvidím. Možná vlastně už dřív, o víkendu bude delší výšlap, tak to s baterkou asi zahýbá.
To jsou prostě ti stěžovači, co tam vidí těch 40 dní a pak jsou nasraní, že to vydrží jen 30 :-D
A přitom i tak je to docela slušné na to, co ty hodinky umí.
Tak mám 24,2 %, včera hodinu běh s gps a pak 15 minut běh, nasbíráno asi 75 klux. Takže ubýtek opět asi 9 %.
- Upraveno
Já nabijel v pondělí večer, nechal jsem to ještě hodinku navíc na nabíječce, zrestartoval....ráno stále 100%, odpoledne spadlo na 99, dneska mi tam před chvílí skočilo zas 100 %. Hodinky si prostě žijí vlastním životem :-)))
Slunko včera podle hodinek tak 10klux, dneska je tam zatím 5klux.
Večer si půjdu na chvíli zaběhat, tak uvidíme, co to udělá.
Tak u mě po 4 dnech 90%. Dneska to začlo už klesat rychleji než včera, vzalo to i s 40 minutám běhu 6%
3 Aktivity s GPS (všechny systémy), celkem cca 1:35h
Uvidíme zítra, to bude pár hodin turistiky
Tak už jsem na 24%. Je fakt, že tam bylo za uplynulých 11 dní od minulého příspěvku 5 hodin turistiky, skoro 4 hodiny běhu a 45 minut chůze...
Volba vzhledu na hodinkách očividně nemá žádný vliv, alespoň u ozkouseneho originálu vs Digitalix z Connect IQ
Baterka teď bere opět 6-8 % za den.
Zkusím, z legrace, tovární nastavení hodinek. Třeba náhodou.
A nemůže to třeba dělat komunikace mezi telefonem a hodinkama? Že by bylo něco špatně na straně telefonu... Zkusit smazat i Connect a nainstalovat znovu?