DanDator Ahoj, je obecně známo, že Apple má snímač fakt v topu. To co píšeš je víc než pravděpodobné, já měl 5 generací AW a jejich reakce a rychlost na změnu tepu je bezkonkurenční. Šlo to vždy hezky i bez hruďáku, takže určitě je to co píšeš možné.
Nejlepší srovnání je za mě měřit zvlášť hodinkami a zvlášť pásem. Data potom následně porovnat, nejlépe přes nějaký SW, který to umí. Např. DC Rainmaker Analyzer tohle umí udělat a porovnat data. Pokud k hodinkám připojíš hrudní pás, hodinky jej berou jako primární zdroj měření tepové frekvence a tudíž nemáš možnost nikde následně najít data jak z pásu, tak z hodinek. Správně by se měl snímač tepu po připojení hruďáku vypnout a nesvítit. :)
V praxi je potom zcela běžné, že hrudní pás je lepší a má rychlou reakci na změnu tepu, optický snímač má tyto vlastnosti lehce pomalejší. Ale je určitě možné, jak jsem zmiňoval, že na AW reagoval snímač lépe. :)
Potom taky záleží, jaký pás používáš. Některé pásy samozřejmě můžeš použít samostatně a některé ne. Potom jen stačí v analýze aktivity najít údaj o TF a stáhnout jeho data, které se poté porovnají v nějakém tom analyzéru.