Zdravím, chtěla bych si koupit sportovní hodinky, ovšem mám poněkud nízký rozpočet. Podle recenzí zde na blogu jsem předvybrala Huawei watch fit 2 / Huawei watch fit 3 nebo Amazfit Active. Vzhledem k tomu, že hodinkám nerozumím, chtěla bych se zeptat zda by to byla dobrá volba, nebo jestli bych se spíše měla prohlédnout po nějakých jiných. Děkuji

Jiinxxie Za mě jsou všechny tři kousky opravdu dobrá volba. Říkáte, že hodinkám nerozumíte, ale tento výběr je skupina hodinek, které válí v poměru cena / výkon. Osobně bych sáhnul po Watch Fit 3, protože jsou výborné jak funkcemi do města, tak těmi sportovními. Také se mi líbí, že měří tep každou vteřinu i mimo sportovní aktivitu, což Amazfit Active nedělají.

V pondělí začnu testovat Amazfit Active 2, což jsou současně pravděpodobně nejlevnější chytré hodinky s mapami. Tipuji, že nebudou mít měření tepu každou vteřinu, ale kvůli těm mapám bych to možná oželel. :)

hok_dominik Moc děkuju za odpověď. Na Amazfit Active 2 jsem koukala taky, ovšem radši bych hodinky obdélníkové :).

o měsíc později

Jiinxxie V tom případě doporučuji Amazfit Bip 6. Zatím je testuju a jsou to skvělé hodinky, co mají snad vše podstatné.