Stretli ste sa niekto sproblémom, ze počas navigácie počas aktivity (napr v trailovom behu) mi hlási odbočky s presnosťou na tisíciny metra. Teda nielen že "za 100 metrov odbočte do ľava", ale "Za 98.572 tisícin metra odbočte do ľava a potom 625,231 ticícin metra bežte rovno".Celá hláška strašne potom strašne dlhá a kým dopovie čo mám spraviť, tak aj zabudnem kam a kedy mám odbočiť. V lese to nebol až taký problém, ale pri vrtení sa po mestskom okruhu s množstvom odbočiek to bolo dosť obťažujúce.
Navigacia Fenix 7 Pro
- Upraveno
Peter 😀😀 Ještě než zkusím najít řešení, tak jen musím poznamenat, že je to opravdu vtipné. 😀
Zkusil jsem pohledat nějaké řešení a popravdě jsem nic kloudného nenašel. V jakém mapovém manažeru si vytváříte trasu? Napadá mě, jestli vyexportovaná trasa nemáš až moc specifické polohové údaje a ty si přebírají i hodinky a podle toho i hlásí.
hok_dominik Ahoj. trasu som vytvaral v garmin connecte. Tam sa da jedine zapnut/vypnut hlasovu navigaciu. Dobry napad s tymi podkladmi. Skusim pokusne vytvorit inu drahu na test.
- Upraveno
no mam ten isty problem 7x Pro 20.22 ked mam hodinky napojene na telefon(14pro, 17.7.1) aj sluchtka tak to hlasi 10,xxx
ked pripajam sluchtka priamo na hodinky tak mi hlasi odbocte za 10metrov
MarekKuchta mam android a chova sa to rovnako. Haluz.