Stretli ste sa niekto sproblémom, ze počas navigácie počas aktivity (napr v trailovom behu) mi hlási odbočky s presnosťou na tisíciny metra. Teda nielen že "za 100 metrov odbočte do ľava", ale "Za 98.572 tisícin metra odbočte do ľava a potom 625,231 ticícin metra bežte rovno".Celá hláška strašne potom strašne dlhá a kým dopovie čo mám spraviť, tak aj zabudnem kam a kedy mám odbočiť. V lese to nebol až taký problém, ale pri vrtení sa po mestskom okruhu s množstvom odbočiek to bolo dosť obťažujúce.

Peter 😀😀 Ještě než zkusím najít řešení, tak jen musím poznamenat, že je to opravdu vtipné. 😀

Zkusil jsem pohledat nějaké řešení a popravdě jsem nic kloudného nenašel. V jakém mapovém manažeru si vytváříte trasu? Napadá mě, jestli vyexportovaná trasa nemáš až moc specifické polohové údaje a ty si přebírají i hodinky a podle toho i hlásí.

• Peter na toto odpověděli.

hok_dominik Ahoj. trasu som vytvaral v garmin connecte. Tam sa da jedine zapnut/vypnut hlasovu navigaciu. Dobry napad s tymi podkladmi. Skusim pokusne vytvorit inu drahu na test.

o měsíc později

MarekKuchta mam android a chova sa to rovnako. Haluz.