Díky za názor, chápu argumenty. Nicméně. Býval bych si myslil, že když mají hodinky k dispozici GPS, takže jsou na 5m přesnost schopny si zjistit, kde jsou, k tomu mají fyzický barometr, tak by tu výšku mohly ukazovat přesně, vždycky, pořád a za všech okolností. Kor když stojí balík.Mam prostě úchylku a rád vím, v jaké nafm. výšce jsem. Já mám třeba FR965, které stály při uvedení tuším 16990. Mají za sebou haldy updatů a přesto jsou schopny hodit takové hausnumero. A teď si vemte, že testuji 2 dny Huawei watch fit 4 Pro, za skoro třetinu ceny a tam ta nadmořská výška funguje perfektně. Ale jakože NA METR PŘESNĚ. na základní displej jsem si dal schválně widget. Pendluju mezi 4 místama, kde je cedulka s údajem(ta souhlasí s údajem z internetu). A co byste řek? Jak přijdu s Huaweikama ke kterékoliv z nich, výška sedí akčně na metr přesně. Nechci hanit Garmin. Jedu na Garminu 4 roky, ale občas si tak jako ze zvědavosti odskočím někam vedle. Tentokrát jsem neodolal Watch 4 Pro. A musím teda říct, že mi spadla brada, co ty hodinky umí a JAK to umí. Za 6.5 tisíce kaček. Ostatně vy to víte sami nejlíp. Myslím, že není doba daleká, kdy budeme muset se sklopenou hlavou uznat, že ten Číňan to prostě umí lépe, za zlomek ceny. Žít z podstaty a věhlasu značky asi opravdu do nekonečna nepůjde. A bude jen na zákaznících, kdy to pochopí. Tak jak velmi rychle ujíždí vlak Applu, tak myslím že tady je další segment výrobků, kde bude mít americký kapitalista problém a to velmi brzy.