Já jsem docela zvědavý na komenty tady na tomto fóru. Na Životu s Garminem je vidět, že fanatici nejsou jen v Apple táboře. Sám Garmin tam tvrdí v diskusích, že hodinky naprosto dominují prodejům. Což samozřejmě asi mohou, jelikož je to očekávana dost exotická novinka. Ale to, že zastoupení Garminu prodalo dvě vlečky hodinek eshopum, ještě neznamená, že jsou všechny u někoho na ruce a oni majitelé jsou nadšení. Jsem zvědav na prodeje po 3 měsících. Na onom zmiňovaném webu je pan Broža taky docela popravil skrz tu vydrž. Vy jste to Dominiku napsal docela korektně a tak, aby se nikdo moc neurazil. Za mě jsou ty hodinky za tu cenu naprostý nesmysl. Funkcí ubrali, výdrže notně ubrali, za to cena je hodně sebevědomá. Nevím, čím by si měl majitel AW tímto pomoct? Jabkaři primárně přecházejí ke Garminu kvůli baterce, která tady funguje stejně? A kdo je opravdový vytrvalostní sportovec, nikdy si nekoupí AW a tudíž v žádném případě ani tohle. Ty hodinky by měly stát max 12 tisíc. Pak budou dávat smysl jako dyzajnovka, která prd vydrží. Ale 20?